Over Mij

Jan wind videomaker

Dag ondernemer,

Wil jij jouw verhaal op video vertellen aan een groot publiek? Kom je er niet aan toe omdat je het te druk hebt en het te duur is?

Jouw verhaal online in beeld….

Ik zorg er graag voor dat jij je verhaal op camera kunt vertellen. Voor een zo groot mogelijk publiek in zo min mogelijk tijd, tegen lage kosten.

…kost minder dan een advertentie…

Denk aan het in één dag opnemen van jouw verhaal op camera voor één introductiefilm of vijf films in een serie. Ik maak korte en aansprekende films voor je.
Jouw verhaal doorsneden met aantrekkelijke beelden, geluiden en auteursrechtenvrije muziek. Volgens jouw top vijf aan onderwerpen. Per stuk kost het je minder dan één-achtste pagina in een regionaal dagblad.

…en is 24/7 zichtbaar…

Die advertentie is morgen weer vergeten. Jouw films kun je heel lang blijven gebruiken. Alle films maak ik geschikt voor op je website, YouTube en Facebook. Op je website en op YouTube blijft jouw film 24/7 vindbaar vanaf elke plek op aarde.

…met correcte ondertiteling…

Wist je dat 60 tot 70 % van de mensen films bekijken zonder geluid? ‘Laatjekennen.com’ zorgt voor correcte ondertiteling van al jouw films. Zodat je geen last meer hebt van de fouten die de automatische ondertiteling van YouTube je levert.

… vijf films? Waarom?

Misschien wil je gewoon één introductiefilm. Prima. Maar prop die ene film dan niet vol met alle informatie die je kwijt wil. Dan schiet je je doel voorbij.
Kies liever de echte top vijf van je bedrijf. Zodat er vijf korte en krachtige films van jouw bedrijf online staan.
Mensen houden van keuzevrijheid en korte aansprekende films. Bovendien houden we zo de kosten per stuk laag.

Last van cameravrees…?

Dan ben je niet de enige. Daarom werk ik graag met jou samen om dat te overwinnen. Het is me tot nu toe met iedereen gelukt om mensen ontspannen voor de camera te laten spreken.
Jouw YouTube kanaal inrichten?
Maak je geen zorgen over een in te richten YouTube kanaal om je films te laten zien. Daar zorg ik voor. Natuurlijk in overleg en afstemming met jou en de mensen die je wellicht helpen met je website en je marketing.

Meer weten?

Nu heb ik je verteld over wat ik voor je kan betekenen. Ik ben nieuwsgierig naar jou en je bedrijf. Mag ik je uitnodigen voor een gratis kennismakingsgesprek?
Kan ik ook horen wat jij het liefste wil bereiken met video voor je onderneming.

Laatste vlogs