Wilt u zich laten kennen?

Hoe werkt het?

Jan Wind: “Sinds 2017 schrijf en fotografeer ik voor de lokale b2b-krant van de Drechtsteden. De laatste tijd spreek ik veel ondernemers over hun zichtbaarheid online. Dan hoor ik vaak: ‘Ik weet wel dat ik te weinig zichtbaar ben. Ik weet niet hoe dat beter kan. Het kost me te veel tijd. Ik kan dat niet zelf, uitbesteden lijkt me te duur.

Zelf video maken?

‘Kijk’, zei een ondernemer: ‘hier ligt al drie jaar een GoPro op de plank om mijn bedrijfsvideo te maken. Maar ja, voordat je door hebt hoe dat ding werkt? Mijn bedrijf gaat voor, het komt er maar niet van.’ Met deze ondernemer maak ik een afspraak. Eerst samen het probleem verkennen en heel goed luisteren… We zoeken uit wat zijn* top 5 is en wat zijn klanten nodig hebben.

Wat willen jouw klanten?

Hij vertelt enthousiast over zijn bedrijf, producten, diensten en klanten. Hij laat zich kennen in al zijn kwaliteiten. Hoe hij de problemen van zijn klanten oplost, in hun behoeftes voorziet. Hij inspireert mij tot het schrijven van vijf aansprekende scripts. Het lucht hem zichtbaar op.

Opname in studio of op locatie

Die vijf scripts spreekt hij in op camera. Daar help ik bij. We nemen op in mijn green-screen studio met autocue of op locatie. We verbeteren de opnames tot we er samen tevreden over zijn. In één dag zijn we daarmee klaar. Ik gun hem alle tijd die nodig is en ondersteun hem in het volste vertrouwen dat het goed komt. Iedereen kan cameravrees overwinnen.

Uw video online?

We maken vijf films die perfect passen bij zijn bedrijf. We worden steeds enthousiaster en creatiever. Welke beelden en geluiden passen hierbij? Ik help hem bij het plaatsen van de films op YouTube, website en Facebook. Hij weet dat de vast overeengekomen projectprijs past in zijn marketingbudget.

Verkennend gesprek?

In 2018 begon ik met www.laatjekennen.nl Een plezierige reis én een creatieve uitdaging. Het kost de ondernemer weinig tijd. Hij blijft volop ondernemen. Ik zorg voor de video’s. Vanaf het eerste verkennende gesprek totdat het eindproduct online staat. Op www.laatjekennen.nl ziet u testimonials van de eerste klanten.”

* Lees hier de vrouwelijke of mannelijke vorm naar keuze.

Ook iets voor u?

Bel voor een vrijblijvende kennismaking: 06 11 29 4001 of mail me:  jan@laatjekennen.nl.

Tot binnenkort!

 

Jan Wind

Alle berichten

Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *